PRIHVATANJE USLOVA

1.1 Registracijom na web adresi boomtv.club, kupovinom paketa koji želite i aktiviranjem naše usluge slažete se sa ovim opštim uslovima korišćenja.KUPOVINA I KORIŠĆENJE BOOM TV

2.1 Kupovinom željenog paketa postajete vlasnik vašeg paketa.

2.2 Paket koji dobijate prilikom kupovine odnosi se samo na jedan uređaj i može da radi samo na jednom uređaju. Za dodatne uređaje mora se kupiti dodatni paket, po tada važećim cenama.

2.3 Ukoliko prilikom odabira paketa kupac unese netačne podatke (mac adresu, mail itd.) Boom TV ne snosi nikakvu odgovornost za posledice.

2.4 Prva aktivacija paketa je besplatna. Pri ponovnoj aktivaciji paketa koji korisnik nije koristio duže od mesec dana nakon isteka zakupljenog paketa, potrebno je pokriti troškove ponovne aktivacije kako bi se paket ponovno aktivirao.

2.5 Moguće je grupno korišćenje nase usluge. Za sve zloupotrebe nekog trećeg lica ili s njim povezanog lica, a kojem je vlasnik dozvolio pristup, odgovoran je vlasnik paketa.

2.6 Prodaja, redistribucija ili prosleđivanje paketa trećim licima, ukoliko niste naš agent nije dozvoljena. Ukoliko se utvrdi da korisnik uslugu gledanja prosleđuje trećim licima isti će biti blokiran i gubi pravo na povraćaj novca.

2.7 Ovaj ugovor Vam garantuje, da će sve greške i neispravnosti, kao previdi izrade i testiranja, biti otklonjene u najkraćem roku. Ukoliko do ovoga dođe, kupac ne stiče pravo na povraćaj novca ili bilo kakvu odštetu. (O ovome se detaljnije možete informisati u odeljku Povraćaj novca).

2.8 Sve neispravnosti uzrokovane od strane kupca ili nekog trećeg lica, prepravljanjem, oštećenjem usled instaliranja nekog modula proizvedenog od treće strane, neće biti otklonjene ukoliko vlasnik paketa nije godišnji pretplatnik. U ovakvim slučajevima, kada ste korisnik mesečne pretplate, omogućiće Vam se tehnička podrška po važećem cenovniku.ISPORUKA, INSTALACIJA I BESPLATNI PROBNI PERIOD

3.1 Za kupce na sajtu putem kartice, usluga je omogućena odmah po obavljenoj kupovini. Kupcima koji obavljaju kupovinu na druge načine, a podrazumevaju određeni vremenski rok za proveru uplate, usluga će biti omogućena po proveri uplate.

3.2 Besplatnu uslugu podešavanja paketa moguće je zatražiti prilikom kupovine ili po obavljenoj kupovini, ali ne više od 24 časova pošto je paket aktiviran. Po isteku tog roka ove usluge je moguće zatražiti, ali će biti naplaćene po tada važećem cenovniku ukoliko je korisnik mesečni pretplatnik. Ovo se ne odnosi na godišnje korisnike.


3.3 Mesečni korisnik može na našoj web stranici zatražiti usluge tehnicke podrške i platiti ih po tada važećem cenovniku.


3.4 Probni period može dobiti svako ko želi da testira naše usluge.


3.5 Probni period mo≈æe dobiti samo jedan korisnik za jedan ureƒëaj i to samo jednom. Ponavljanje zahteva za test moûe biti sankcionisanom blokadom.


3.6 Probni period traje 24h.USLUGE TEHNIČKE PODRŠKE

4.1 Besplatna podrška uključuje pomoć oko podešavanja Vašeg uređaja, isporuku uputstva za korišćenje i podešavanje Vašeg uređaja u pisanom formatu, proveru Vaših tehničkih mogućnosti, kao i popunjavanje Vaše prijave vezane za neku nepravilnost u radu određenih kanala ili tehničkih smetnji.POVRAĆAJ NOVCA

5.1 Po kupovini ûeljenog paketa, povra?aj novca nije mogu?.

5.2 Povraćaj novca nije moguć ako:
- Ste mesečni korisnik.
- Ste korisnik tomese?nog ili öestomese?nog paketa.
- Ste godiönji korisnik.
- Ste viöe puta platili jedan isti paket.
- Ste se iznenada predomislili.
- Niste uspeli da podesite Vaš uređaj ili kasnije ne znate da ga koristite.
- Ukoliko postoje tehničke smetnje na Vašoj liniji.
- Ukoliko se utvrdi da ste uslugu ustupali tre?im licima i zbog toga ste blokirani.
- Ukoliko imate problema sa internetom ili Vasim provajderom.


PRIVATNOST I ZAŠTITA PODATAKA

6.1 BOOM TV se obavezuje da neće skupljati personalne informacije kada posetite sajt boomtv.club, ukoliko to niste samostalno odlučili. 

Sve personalne informacije, koje ste nam omogućili popunjavanjem bilo koje forme ili dostavili drugim putem, a prilikom korišćenja naših usluga, će se smatrati poverljivim informacijama. Kao takve, biće čuvane i neće se kopirati, prodavati i prosleđivati na bilo koji način trećim licima.IZMENE PRAVILA I USLOVA KORIŠĆENJA

7.1 BOOM TV  zadržava pravo promene ovih uslova u bilo koje vreme. Izmene postaju važeće od momenta postavljanja. 

7.2 Korišćenjem web lokacije (boomtv.club) i kupovinom naše usluge , potvrđujete da ste pročitali ovaj dokument o PRAVILIMA I USLOVIMA KORIŠĆENJA.