Da, svoj nalog mozete koristiti bilo gde u svetu.
  Kako bismo korisnicima omogućili kvalitetnu uslugu, ova opcija nije moguća. Odnosno, jedna pretplata se u datom trenutku može koristiti samo na jednom uređaju, a ukoliko pokušate da je aktivirate na više uređaja, neće funkconisati i možete ostati bez naloga. Za više informacija pogledajte opciju na sajtu uslovi korišćenja.
  Da, slika ide u realnom vremenu, odnosno sve što se u tom trenutku emituje na određenom kanalu vidite i Vi na našem player-u, Smart TV-u ili MAG uređaju.
  Kao i za sve korisnike u celom svetu potrebna je samo internet konekcija odgovarajuće brzine. Bilo da našu uslugu koristite na računaru, telefonu, tabletu ili resiveru nije potrebna nikakva dodatna satelitska opema.
  Da, našim korisnicima na teritoriji Amerike, Kanade ili Australije omogućili smo opciju vraćanja programa 24h unazad. Ukoliko ste propustili neku emisiju Vi uz pomoć MAG uređaja možete gledati emisije koje su već emitovane.
  Ne, trenutno uslugu vraćanja 24h unazad podržava samo MAG uređaj.
  Ukoliko se nađete u ovoj situaciji, kanal koji ne radi možete prijaviti jedino putem tiket sistema na sajtu. Obzirom da BoomTV ne strimuje kanale, već samo pronalazi linkove na internetu, ne možemo odgovarati ukoliko neki kanal u datom trenutku ne radi, jer je problem u samom strimu datog kanala ili same televizije. Mi ćemo učiniti sve sto je u našoj moći, kako bismo ispravili grešku, ukoliko je do nas.
  Tiket sistem je predviđen našim korisnicima da brzo i lako mogu da prijave kanal koji trenutno ne radi ili da postave pitanje ukoliko odgovor ne mogu pronaći na samoj web stranici.
  Rok za dobijanje odgovora putem tiket sistema je 24h, ali ga obično dobijete mnogo ranije. Ukoliko u roku od 24h niste na dobili odgovor od strane naših operatera, obratite nam se na kontakt telefon Evropa: +357-22232299 Nemačka: 0800-180-6689
  Potrebno je da se registrujete na sajtu, izaberete paket koji želite i po izvršenoj uplati na Vašu mail adresu dobijate sve podatke koji su Vam neophodni za gledanje naše usluge.
  Uplatu možete izvršiti direktno na našem sajtu. Kada izaberete paket koji želite on će se automatski naći u Vašoj korpi. Uplate se vrše putem Pay Pal-a (dodati još načina uplate)
  Za uplatu preko Pay Pal-a Vam nije potrebna kreditna kartica. Prvo što treba da uradite je da proverite da li na Vašem Pay Pal nalogu imate novca. Ukoliko nemate dovoljno potrebno je da sa Vaše debitne kartice prebacite novac na Pay Pal. Prebacivanje novca sa Pay Pala može potrajati u nekim slučajevima i do tri radna dana. Nakon toga možete bez ikakvih problema obaviti uplatu.
  Taxa je provizija koju uzima PayPal po svakoj transakciji.
  Naravno osim Pay Pala uplatu možete obaviti i kreditnom karticom.
  Ne, pošto ste prvi put uplatili mesec dana sistem Vas prebacuje na automatski režim tako da će svakog sledećeg meseca od Vas tražiti ponovnu uplatu.
  Da, prijavite se na našoj web stranici sa Vašim korisničkim imenom i šifrom i u opcijama izaberete stopiranje usluge.
  Da, potrebno je samo da imate stabilnu internet vezu. Naše usluge možete koristiti u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji kao i u svim zemljama na svetu, gde god da se nalazite.
  Ukoliko ne znate kako da aktivirate Vašu liniju na određenom uređaju možete na našem sajtu posetiti opciju upustva i tu pronaći upustvo za Vaš uredjaj. Ukoliko mislite da sami ne možete da aktivirate uslugu prilikom kupovine izaberite opciju setup (instalacija) koja se nalazi u samom dnu porudžbenice.
  Ne, mi se ne bavimo prodajom uređaja. Uređaj možete kupiti na web stranici www.amazon.de ili u bolje opremljenim marketima sa tehnikom.
  Potrebno je da odete na Market i skinete aplikaciju Smart IPTV, kada to uradite i pokrenete aplikaciju sa Vaše leve strane će Vam se prikazati MAC adresa (kombinacija brojeva i slova podeljena sa : ). Potrebno je da posetite na stranici opciju upustva i tamo ćete pronaći upustvo kako uz pomoć Vaše MAC adrese i linka koji ste dobili od nas u mailu možete aktivirati našu uslugu.
  Potrebno je da odete na Market i skinete aplikaciju Smart IPTV, kada to uradite i pokrenete aplikaciju sa Vaše leve strane će Vam se prikazati MAC adresa (kombinacija brojeva i slova podeljena sa : ). Potrebno je da posetite na stranici opciju upustva i tamo ćete pronaći upustvo kako uz pomoć Vaše MAC adrese i linka koji ste dobili od nas u mailu možete aktivirati našu uslugu.
  Aplikacija za Smart tv koju ste skinuli ima probni period koji traje 7 dana. Nakon toga aplikacija se blokira i potrebno je da njima uplatite aktivaciju koja iznosi 5.49 €
  Aktivaciju aplikacije možete uplatiti na Vašem TV-u sa desne strane ekrana ili putem sajta od aplikacije. Za više informacija posetite opciju upustva na našoj web stranici.
  Proverite Vašu internet konekciju, ukoliko je internet konekcija uredu i radi a Vama su nestali svi programi ponovite postupak aktivacije Vaše liste.
  Potrebno je da preko telefona odete na Market i izaberete aplikaciju koja može da učita m3u listu. Više informacija možete potražiti u opciji upustva na našoj web stranici.
  Naravno svi godišnji korisnici imaju pravo na besplatno podešavanje. Za više informacija vezano za ovo pitanje posetite opciju Uslovi korišćenja na našoj web stranici.
  Poništavanje usluge možete izvršiti na našoj web stranici ukoliko ste godišnji korisnik i bice Vam vraćen novac. Za više informacija vezano za ovo pitanje posetite opciju Uslovi korišćenja na našoj web stranici.
  Ne, filmove ne naručujete i ne skidate. Dovoljno je samo da ih pokrenete. Sačekate par sekundi i možete da uživate u sadržaju.